Computer Support Almelo nu nog beter bereikbaar!

Goed nieuws voor alle bestaande- en nieuwe klanten van Computer Support Almelo. De zaken gaan goed en de klantenkring groeit gestaag. Nu is het moment aangebroken dat we ervoor kunnen kiezen om de focus geheel op Computer Support Almelo te gaan richten. En dat gaan we doen! Onze bereikbaarheid wordt met ingang van 1 september uitgebreid. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn dan u al van ons gewend was.

Wat maakt ons bijzonder?

Eigenlijk is dat meer een vraag voor onze klanten, maar wat ons bijzonder maakt, is dat wij net dat stapje extra doen voor onze klanten. Klanttevredenheid is waar het bij ons om draait.

Zo begrijpen wij bijvoorbeeld dat uw bereikbaarheid erg belangrijk is. Daarom laten wij er niets aan gelegen om in u in geval van storingen zo snel mogelijk van dienst te zijn en de problemen op te lossen.

Samen met u kijken we daarna graag naar hoe deze problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden of tot een absoluut minimum kunnen worden beperkt.

Dank aan al onze trouwe klanten!

De reden dat wij deze stap kunnen maken hebben wij natuurlijk te danken aan al onze trouwe klanten. Je kunt zeggen dat zij het mogelijk hebben gemaakt dat wij deze stap nu kunnen zetten.

Natuurlijk hebben we er zelf ook hard voor gewerkt om deze mijlpaal te kunnen bereiken. Onze klanten komen altijd op de eerste plaats en dat werpt nu zijn vruchten af.

Als MKB’er of particulier betekent dit dat u bij ons terechtkunt voor een volledige ondersteuning op ICT-gebied. Zie hieronder een greep uit onze diensten:

Klantenpaneel