Wij van Computer Support Almelo zijn u graag van dienst om te helpen waar nodig.

In 2012, tijdens onze ICT opleiding zijn wij van start gegaan met Computer Support Almelo. Inmiddels zijn de opleidingen afgerond en wordt er full time in ons bedrijf gewerkt. Kijkend naar onze concullega’s en voormalige werkgevers, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de gemiddelde dienstverlening richting de klant beter kan. Computer Support Almelo maakt zich er dan ook sterk voor om dat te realiseren.



Al sinds 2012 is Computer Support Almelo een allround ICT dienstverlener. Die zich voornamelijk richt op kleine en middelgrote organisaties.


Mike Lubbers

Ik zal in de avond uren en weekenden werkzaam zijn voor Computer Support Almelo. Ik de hoop in de toekomst, net als Steven, ook fulltime voor Computer Support Almelo te kunnen gaan werken.

Over ons
Steven Cremers

Per 1 september 2020 ben ik fulltime begonnen binnen Computer Support Almelo. Na al een aantal jaren puur in de avonden en weekenden te hebben gewerkt, hebben we besloten om Computer Support Almelo verder uit te breiden.

Wie zijn onze klanten?

Wij werken met een klein team op lokaal niveau. Dat houdt de lijnen binnen ons bedrijf kort, zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is. Daarom richten wij ons op het MKB en de particulieren.

MKB

Vanzelfsprekend komen we eraan gesneld op het moment dat u problemen heeft. Wij begrijpen dat problemen met computers, randapparatuur, netwerk etc. voor grote problemen op korte termijn kunnen zorgen. Maar, als u er van verzekerd wilt zijn dat mogelijke calamiteiten tot een minimum beperkt blijven, adviseren wij u om voorzorgsmaatregelen te nemen. Samen met u maken we graag goede afspraken om het onderhoud van uw netwerk en computersystemen voor onze rekening te nemen. Daarvoor brengen wij per maand een bescheiden bedrag in rekening, waardoor u niet meer voor verrassingen en hoge kosten in geval van calamiteiten komt te staan.

Particulieren

Ook in de huishoudens heeft het digitale tijdperk zijn intrede gedaan. Computers, laptops, tablets en wifi zijn al lang geen uitzondering meer. We vinden het de normaalste zaak van de wereld. Tot er storingen optreden, of nieuwe apparatuur moet worden geïnstalleerd. Dan zitten velen met de handen in het haar. Wij van Computer Support Almelo zijn u graag van dienst om te helpen waar nodig. Als u thuis problemen heeft met bijvoorbeeld de installatie van de wifi, of uw nieuwe computer komen we graag bij u langs. Ook als u problemen heeft met uw computer of laptop komen we even langs.

 
Over onsOver ons
 
Klantenpaneel