Wij van Computer Support Almelo zijn u graag van dienst om te helpen waar nodig.

In 2012, tijdens onze ICT opleiding zijn wij van start gegaan met Computer Support Almelo. Inmiddels zijn de opleidingen afgerond en wordt er full time in ons bedrijf gewerkt. Kijkend naar onze concullega’s en voormalige werkgevers, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de gemiddelde dienstverlening richting de klant beter kan. Computer Support Almelo maakt zich er dan ook sterk voor om dat te realiseren.Al sinds 2012 is Computer Support Almelo een allround ICT dienstverlener. Die zich voornamelijk richt op kleine en middelgrote organisaties.


Wie zijn onze klanten?

Wij werken met een klein team op lokaal niveau. Dat houdt de lijnen binnen ons bedrijf kort, zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is. Daarom richten wij ons op het MKB.

MKB

Vanzelfsprekend komen we eraan gesneld op het moment dat u problemen heeft. Wij begrijpen dat problemen met computers, randapparatuur, netwerk etc. voor grote problemen op korte termijn kunnen zorgen. Maar, als u er van verzekerd wilt zijn dat mogelijke calamiteiten tot een minimum beperkt blijven, adviseren wij u om voorzorgsmaatregelen te nemen. Samen met u maken we graag goede afspraken om het onderhoud van uw netwerk en computersystemen voor onze rekening te nemen. Daarvoor brengen wij per maand een bescheiden bedrag in rekening, waardoor u niet meer voor verrassingen en hoge kosten in geval van calamiteiten komt te staan.

 
DSC05622 scaledDSC05632 scaled