Hosted VoIP telefonie

Meer mogelijkheden én besparen op uw belkosten en zakelijk abonnement? Kies dan voor VoIP! Ervaar het gebruiksgemak van de modernste telefooncentrale in de cloud!
YealinkT5

Zakelijke VoIP


Wanneer u wilt besparen op uw belkosten en zakelijk abonnement is Zakelijke Voip waarschijnlijk een goede oplossing voor u. De technologie stelt bedrijven in staat om via internet te bellen en bied hiermee meer voordelen dan het normale telefoneren. Niet alleen de mogelijkheden zijn groter, maar ook de tarieven zijn veel lager. Hierdoor kan er dus flink bespaard worden.

Vooral de kosten voor het buitenlandse telefoonverkeer is drastisch verlaagd. Ingewikkelde installaties zijn niet nodig, het Voip-netwerk kan via uw bestaande verbinding worden aangelegd.
App

VoIP app voor iOS en Android


Met de gratis Voip App kunt u via uw IOS en Android apparaat bellen. U tovert in een handomdraai uw apparaat om tot telefoon toestel. Bellen kan via het 3G/4G of wifi via elke vorm van internet. Maar ook als uw internet even niet beschikbaar is kunt u er voor kiezen een gesprek op te zetten via GSM (Call Through). U belt dan alsnog met uw zakelijke nummer.

Een veel gehoord probleem van de meeste Voip apps is dat ze veel stroom verbruiken op de achtergrond. Om dit te voorkomen maakt onze app gebruik van een push notificatie voor binnenkomende gesprekken. De app is dan dus alleen actief wanneer het echt nodig is. Het energieverbruik wordt hierdoor zover verlaagd tot het niveau van een email programma.

De app voor Voip maakt gebruik van hetzelfde telefoonboek als uw mobiele telefoon. Gesprekken komen binnen als ware een normaal telefoongesprek. Wel krijgt u hierbij een melding op het scherm, zodat het duidelijk is dat het gesprek uit de app komt en geen normaal inkomend gesprek betreft.


Een schaalbare telefooncentrale voor bedrijven op één of meerdere locaties. Centraal beheer, onderling verkort nummer kiezen en zonder kosten onderling telefoneren.

Voip

Nederlandse telefoonummers

Regionaal of 085 - Per nummer € 1.-
Regionaal of 085 - Blok 10 nummers € 5.-
Regionaal of 085 - Blok 100 nummers € 10.-
088 vanaf 100 nummer blok € 10.-
Verkoop

Hosted VoIP

HIP IP-PABX Group €10.-
Hosted VoIP account €5.-
Extra opties op aanvraag

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. En worden per maand gefactureerd. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Meer informatie:

Neem hieronder contact met ons op voor een offerte:
 

    Klantenpaneel