CSASitelogo 1

Computer Support Almelo bestaat 10 jaar

CSA10jaar 700 x 500 px

We kunnen het bijna niet bevatten, maar Computer Support Almelo bestaat al 10 jaar. Computer Support Almelo is begonnen voor particuliere ondersteuning in de avonduren en weekenden, en is ondertussen uitgegroeid naar een volwaardig bedrijf waar full word gewerkt. Dagelijks staan wij van 08:30 tot 17:00 klaar voor onze klanten. En klanten met een service abonnement kunnen ons ook bereiken buiten deze tijden.

De laatste 3 jaar is Computer Support Almelo veel gegroeid, en is er veel veranderd. Computer Support Almelo richt zich nu volledig op de zakelijke markt, en groeit steeds verder uit met personeel. Door al deze veranderingen en groei is Computer Support Almelo nu gevestigd in de Javatoren te Almelo. Wees welkom voor een kop koffie.

Omdat het vandaag feest is, zijn wij vandaag beperkt aanwezig. Omdat wij een bedrijfsuitje hebben gepland sluiten wij om 15:00. (Klanten met een storing kunnen ons uiteraard gewoon bereiken).

Wij willen al onze klanten bedanken! En we verheugen ons op de volgende 10 jaar.

Bekijk ook onze andere nieuws berichten

Werken in de cloud met computer support almelo
Nieuwsberichten

Managed Cloud Hosting: Het ideale platform voor uw bedrijf

De wereld van zakelijke IT is de afgelopen jaren dramatisch veranderd. Veel bedrijven zijn overgestapt van traditionele, on-premise IT-oplossingen naar cloudgebaseerde oplossingen. Cloud hosting heeft