CSASitelogo 1

Zakelijk VoIP

Verbind uw bedrijf met zakelijk VoIP - communiceer efficiënter en bespaar geld.

Zakelijk VoIP (Voice over Internet Protocol) is een technologie die steeds populairder wordt onder bedrijven van alle groottes. Het is een manier om telefoongesprekken te voeren via internet in plaats van traditionele telefoonlijnen. Dit biedt een aantal voordelen voor zakelijke communicatie, waaronder flexibiliteit, mobiliteit, kostenbesparing en extra functionaliteiten.

VoIP is een betrouwbare en efficiënte manier om te communiceren in uw bedrijf. Het kan helpen bij het verbeteren van de productiviteit, het verminderen van kosten en het verhogen van de tevredenheid van klanten. Of u nu een start-up of een grote onderneming bent, zakelijk VoIP is een technologie die uw bedrijf kan helpen groeien en floreren. Neem contact op met ons op voor meer informatie over hoe uw bedrijf kan profiteren van zakelijk VoIP.

Wij maken gebruik van twee verschillende VoIP-providers: Routit KPN en 3CX. Beide providers bieden ons de mogelijkheid om efficiënt en betrouwbaar telefonie platform te leveren.

Onze VOIP telefonie providers

VoIP app Routit KPN

Met de gratis Voip App kunt u via uw IOS en Android apparaat bellen. U tovert in een handomdraai uw apparaat om tot telefoon toestel. Bellen kan via het 3G/4G of wifi via elke vorm van internet. Maar ook als uw internet even niet beschikbaar is kunt u er voor kiezen een gesprek op te zetten via GSM (Call Through). U belt dan alsnog met uw zakelijke nummer.

Een veel gehoord probleem van de meeste Voip apps is dat ze veel stroom verbruiken op de achtergrond. Om dit te voorkomen maakt onze app gebruik van een push notificatie voor binnenkomende gesprekken. De app is dan dus alleen actief wanneer het echt nodig is. Het energieverbruik wordt hierdoor zover verlaagd tot het niveau van een email programma.

De app voor Voip maakt gebruik van hetzelfde telefoonboek als uw mobiele telefoon. Gesprekken komen binnen als ware een normaal telefoongesprek. Wel krijgt u hierbij een melding op het scherm, zodat het duidelijk is dat het gesprek uit de app komt en geen normaal inkomend gesprek betreft.

Webex bel scherm
Webex bel scherm
Webex Oproepen
Webex recente gesprekken

VoIP app 3CX

Houd uw teamleden verbonden en productief, zelfs als ze thuiswerken! 3CX is ontwikkeld voor mobiliteit met apps voor iOS en Android die uw teamleden verbonden houden zonder ze te beperken tot uw kantoor. Bel met uw zakelijke nummer, chat met collega’s of start een videogesprek wanneer het u uitkomt. Houd uw klanten niet aan het lijntje. Beantwoord hun oproepen, WhatsApp-berichten, sms-berichten en chats waar u maar wilt, via de webclient of uw smartphone.

remote working slider

Een greep uit onze diensten: