Particulier


Soms zit u even met de handen in het haar. De computer doet niet wat u wilt of u krijgt het gewoon niet voor elkaar. Laat ons u dan helpen!

Als particulier kunt u met verschillende computerproblemen bij ons terecht. Zo komen we bij u thuis wanneer u problemen ondervind met het aansluiten van de wifi. Wij sluiten deze dan snel en vakkundig voor u aan. Ook computer reparatie doen wij voor u aan huis. Op deze manier hoeven wij de computer of laptop niet mee te nemen en bent u deze dus ook niet enkele dagen kwijt. Naast deze diensten kunnen wij u tevens bijstaan bij de aanschaf van webhosting, het maken van een back-up van uw website en/of computer of netwerk problemen op locatie.


Tot slot kunnen wij u van deskundig advies voorzien bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop. Veel van deze diensten voeren wij ter plaatse uit, u wordt dus altijd snel en vakkundig geholpen.

Wij rekenen een bedrag van €60,00 per uur. Het starttarief voor een reparatie aan huis in Almelo en omgeving bedraagt €30,- Dit tarief is voor particulieren inclusief BTW.

klantenstop particulier

Wegens de grote drukte hebben wij voor particulieren een klantenstop ingesteld.
Particulier

Serviceabonnement particulier

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij een service abonnement ontwikkeld. Als u het service abonnement afsluit, nemen wij u voor een vast bedrag per maand het beheer en onderhoud van uw computer uit handen. Er zijn drie standaard Serviceabonnement die, als u het wenst, op uw situatie aangepast kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld een extra computer of laptop, dan is een combinatie mogelijk. Daarom leggen wij hieronder vast wat u van ons kunt verwachten als u een abonnement sluit.
Meer informatie?
whatsapp2

Neem contact op via WhatsApp

U kunt altijd een appje naar ons sturen, ook buiten openingstijden. Wij reageren op uw bericht op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur. En op zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur.
Stuur ons nu een bericht!

klantenstop particulier

Wegens de grote drukte hebben wij voor particulieren een klantenstop ingesteld.
Klantenpaneel