CSASitelogo 1

Particulier

Service1
Particulier

Wij rekenen een bedrag van €90,00 per uur. 

Het starttarief voor een afspraak bij ons op kantoor bedraagt €45. Dit tarief is voor particulieren inclusief BTW.

Wij werken uitsluitend op afspraak! 

We only work by appointment!

Soms zit u even met de handen in het haar. De computer doet niet wat u wilt of u krijgt het gewoon niet voor elkaar. Laat ons u dan helpen!

Als particulier kunt u met verschillende computerproblemen bij ons terecht. Zo komen we bij u thuis wanneer u problemen ondervind met het aansluiten van de wifi. Wij sluiten deze dan snel en vakkundig voor u aan. Ook computer reparatie doen wij voor u aan huis. Op deze manier hoeven wij de computer of laptop niet mee te nemen en bent u deze dus ook niet enkele dagen kwijt. Naast deze diensten kunnen wij u tevens bijstaan bij de aanschaf van webhosting, het maken van een back-up van uw website en/of computer of netwerk problemen op locatie.

Tot slot kunnen wij u van deskundig advies voorzien bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop. Veel van deze diensten voeren wij ter plaatse uit, u wordt dus altijd snel en vakkundig geholpen.

Wij rekenen een bedrag van €60,00 per uur. Het starttarief voor een reparatie aan huis in Almelo en omgeving bedraagt €30,- Dit tarief is voor particulieren inclusief BTW.

Een greep uit onze diensten: