Particulier

Service1
Particulier

Soms zit u even met de handen in het haar. De computer doet niet wat u wilt of u krijgt het gewoon niet voor elkaar. Laat ons u dan helpen!

Als particulier kunt u met verschillende computerproblemen bij ons terecht. Zo komen we bij u thuis wanneer u problemen ondervind met het aansluiten van de wifi. Wij sluiten deze dan snel en vakkundig voor u aan. Ook computer reparatie doen wij voor u aan huis. Op deze manier hoeven wij de computer of laptop niet mee te nemen en bent u deze dus ook niet enkele dagen kwijt. Naast deze diensten kunnen wij u tevens bijstaan bij de aanschaf van webhosting, het maken van een back-up van uw website en/of computer of netwerk problemen op locatie.

Tot slot kunnen wij u van deskundig advies voorzien bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop. Veel van deze diensten voeren wij ter plaatse uit, u wordt dus altijd snel en vakkundig geholpen.

Wij rekenen een bedrag van €60,00 per uur. Het starttarief voor een reparatie aan huis in Almelo en omgeving bedraagt €30,- Dit tarief is voor particulieren inclusief BTW.

Prijslijst particulier

60

Uur tarief

  • Geen voorrijkosten binnen Almelo
  • Wij komen graag bij u aan huis voor een vast tarief.

Contact

Openingstijden

Alleen op afspraak!

  • Maandag t/m vrijdag:

    08:30 - 17:00

  • Zaterdag:

    10:00 - 15:00