CSASitelogo 1

MKB / Zakelijke klanten

Uw betrouwbare partner voor al uw zakelijke ICT-behoeften

Computer Support Almelo neemt u graag alle zorgen uit handen op het gebied van ICT. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten en staan op meerdere manieren voor u klaar. Of het nu gaat om computerreparaties, waarbij we indien gewenst op locatie komen zodat u uw computer of laptop niet lang hoeft te missen, of ondersteuning bij hardware- en softwareproblemen zoals Microsoft 365, Windows 7/8/10/11 en Microsoft Office 365, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze missie is om u volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Naast het oplossen van computerproblemen, bieden wij ook professionele SEO, webhosting, VPS, dedicated servers, colocatie, telefonie (VOIP) en Cloud back-up diensten aan. Bent u op zoek naar een nieuwe website? Ons ervaren team kan deze vakkundig voor u ontwerpen en onderhouden. Ook het opzetten van een webshop behoort tot onze expertise.

Kortom, Computer Support Almelo is uw betrouwbare partner voor alle ICT-diensten die uw MKB-bedrijf nodig heeft. Meer weten over wat Computer Support Almelo kan betekenen voor uw organisatie? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Een greep uit onze diensten: