CSASitelogo 1

Serviceabonnement Zakelijk

De voordelen van een Serviceabonnement

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij een service abonnement ontwikkeld. Als u het service abonnement afsluit, nemen wij u voor een vast bedrag per maand het beheer en onderhoud van uw server of computer uit handen. Er zijn drie standaard Serviceabonnement die, als u het wenst, op uw situatie aangepast kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld een extra computer of laptop, dan is een combinatie mogelijk. Daarom leggen wij hieronder vast wat u van ons kunt verwachten als u een abonnement sluit.
computer

Service op afstand

Een probleem? Wij kunnen op afstand met u meekijken als u dit wilt. Wij bedienen de computer en u kijkt met ons mee wat wij doen.

computer 2

Service op locatie

Kan het probleem op afstand niet verholpen worden? Dan komen wij ij u langs om het probleem op te lossen. Zoals u van ons ook gewend bent.

computer 1

Makkelijk uitbreiden

Uw service abonnement is makkelijk aan te passen. Heeft u een extra laptop of computer? Dan voorzien wij die ook van onze software!

Basis

 

Wanneer u het basis serviceabonnement bij ons afneemt, bent u te allen tijde zeker van onze uitstekende service. De kosten voor het basis abonnement bedragen €75,-. Inbegrepen servicetijd, reguliere software updates en een uiterst adequate responstijd. In de onderstaande tabel ziet u de verschillende onderdelen van het basis serviceabonnement gespecificeerd staan:

Overzicht

Contact tijden Ma. t/m vrij8:30 – 17:00
Storingsdienst (buiten kantoortijden)08:00 – 18:00
Service tijd inbegrepen1 uur per maand
Software Updates1x per kwartaal
Response tijd binnen kantooruren<24 uur
Kosten?€75,- per maand.
Service1
Service2

Brons

 

In het bronzen serviceabonnement zijn natuurlijk alle gemakken van ons basis serviceabonnement inbegrepen, met hieraan toegevoegd extra inbegrepen servicetijd en een kortere responstijd in vergelijking met het basis serviceabonnement. De kosten van het bronzen serviceabonnement bedragen €150,- per maand. In de onderstaande tabel ziet u de verschillende onderdelen van het bronzen serviceabonnement gespecificeerd staan:

Overzicht

Contact tijden Ma. t/m vrij 8:30 – 17:00
Storingsdienst (buiten kantoortijden) 08:00 – 20:00
Service tijd inbegrepen 2 uur per maand
Software Updates 1x per kwartaal
Response tijd binnen kantooruren <8 uur
Kosten? €150,- per maand.

Zilver

 

Het zilveren serviceabonnement heeft alle gemakken van u als MKB bedrijf. Inbegrepen servicetijd, reguliere software updates en een uiterst adequate responstijd. De kosten van het zilveren serviceabonnement bedragen €225,- per maand. In de onderstaande tabel ziet u de verschillende onderdelen van het zilveren serviceabonnement gespecificeerd staan:

Overzicht

Contact tijden Ma. t/m vrij08:30 – 17:00
Storingsdienst (buiten kantoortijden)07:00 – 20:00
Service tijd inbegrepen3 uur per maand
Software Updates1x per maand
Response tijd binnen kantooruren<6 uur
Kosten?€225,- per maand.
Service
Service3

Extra diensten?

 

Naast de verschillende soorten serviceabonnementen die hierboven beschreven staan, kunt u in aanvulling op ieder van deze serviceabonnementen ook nog diverse aanvullende extra diensten bij ons afnemen.

Overzicht extra diensten

Storingsdienst weekend (9:00 – 17:00) Op aanvraag
Extra computer monitoring €7,50 per maand
Extra computer monitoring + anti virus €10,- per maand
Extra server monitoring €15,- per maand