Microsoft 365

Een complete, inteligente oplossing. Office 365, Windows 10, en Enterprise Mobility + Security.
MS365

Office 365 is nu Microsoft 365. Nieuwe naam, meer voordelen, zelfde prijs.

Microsoft 365 is een online dienst waar de Microsoft Office producten onder vallen. Een Office pakket kunt u aanschaffen voor een vrij dure prijs, maar u kunt ook een abonnement nemen op Office 365. De producten worden dan voor u onderhouden en u heeft altijd toegang tot de laatste versies van bijvoorbeeld Word, Excel en Powerpoint. Updates worden automatisch uitgevoerd en u heeft er daadwerkelijk geen omkijken meer naar, maar wel altijd de meest recente versie van het programma om in te werken. Ook zult u er niet meer tegen aan lopen dat u een bestand niet kunt openen omdat de afzender een andere versie Microsoft Office gebruikt.


De prijs is exclusief 21% btw. Meer informatie vindt u hier: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365

Windows-10

Windows 10

Windows 10 is de laatste versie van Windows en bied veel nieuwe extra’s. Met Windows 10 haalt u meer uw dagelijks computergebruik als dat u met voorgaande edities deed. Zo is Windows 10 een stuk sneller, maar ook een stuk zuiniger. De computer is nu nog beter aan te passen aan uw wensen. Een hele dag werken op de computer wordt met Windows 10 alleen maar leuker. Pas het beeldscherm, de kleuren en uw werkomgeving geheel naar wens aan zodat u van alle gemakken bent voorzien. Bovendien word Windows 10 regelmatig voor u geüpdatet, zodat u altijd de laatste versie voor handen hebt.

EMS

Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + security is een combinatie van verschillende onderdelen die er binnen Azure beschikbaar zijn. Samen hebben ze echter 1 groot doel voor ogen, zorgen dat de toegang tot verschillende gegevens beter beveiligd is. Eigenlijk kan geen enkel bedrijf of organisatie zonder Enterprise Mobility en security. Vooral wanneer er gewerkt wordt met zeer gevoelige data, zoals bijvoorbeeld patiëntgegevens, is Enterprise Mobility en security een onmisbaar iets. Wij adviseren u graag welke licentie er het beste bij u pas en helpen u graag met instaleren.
Klantenpaneel