CSASitelogo 1

E-Mail Beveiliging

Neem de controle van je mailbox terug in handen. Blokkeer bijna 100% van virussen, malware en spam voordat ze ooit in je mailbox komen!

Cloud Computing Network Linear Color Version 28 e1564561870671

Inkomende e-mailfiltering

Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter uw e-mailstromen en -infrastructuur biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit van uw e-mailafleveringsproces. Wanneer de bestemmingsmailserver onbereikbaar is, zetten de filtersystemen van Spamexperts inkomende e-mail in de wachtrij.

Met ons zeer efficiënte first-level inkomend filter bescherming die vóór uw e-mailinfrastructuur zit, hoeft u zich niet langer bezig te houden met de enorme hoeveelheden inkomende spam

SpamExperts past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Deze verzamelde kennis wordt real-time gedeeld met al onze klanten wereldwijd, en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

[idea]Voeg een beschermende laag toe aan uw e-mailstroom met inkomende en uitgaande filtering en oplossingen voor e-mailarchivering. Onze oplossingen zijn ontworpen om actief te voorkomen dat spam, virussen, phishing en malware uw inbox bereiken om de continuïteit van de e-mail te waarborgen. Het kan dan ook gebruikt worden op meerdere platformen (Office365, onze webhosting, gsuite, maar ook voor uw huidige email hosting) [/idea]

Filteren van uitgaande e-mail

Voorkom IP blacklisting. De installatie van het Uitgaande Filter van SpamExperts helpt u om af te komen van zwakke plekken in uw netwerk en brengt de tijd die u kwijt bent met verwijderen terug tot een minimum.

Bescherm uw merk en infrastructuur. SpamExperts zorgt ervoor dat u onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing in plaats van dat u onderdeel bent van het probleem, zodat we integriteit en een positieve klantreputatie garanderen.

Verbeter het beheer van misbruik. Met onze Uitgaande Filter service kunt u heldere en beknopte rapporten creëren die duidelijk maken welke gebruikers / accounts uw aandacht behoeven, en die deze automatisch blokkeert.

Cloud Computing Network Linear Color Version 29
Cloud Computing Network Linear Color Version 36

E-mail archivering

 

Back-up van en eenvoudige toegang tot bedrijfsgegevens. Omdat e-mail één van de voornaamste manieren van communiceren is geworden, dient digitale correspondentie beschermd te worden en tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt!

Voldoe aan compliance-voorschriften. E-mail moet wettelijk gezien hetzelfde worden behandeld als papieren post. Het ontbreken van e-mailarchivering kan leiden tot juridische problemen, hoge boetes, het verliezen van rechtszaken en een beschadigde reputatie.

Verbeter de performance van uw IT systeem. E-mailarchivering in de cloud elimineert problemen met opslag op lokale servers en voorkomt overbelasting van de lokale e-mailinfrastructuren.

Vereenvoudig beheer met snelle geïndexeerde zoekopties. Individuele of massa-heraflevering van veilige, geëncrypteerde en gecomprimeerde e-mails, zijn slechts twee van de mogelijkheden waarmee u de volledige controle krijgt over de e-mailstromen van uw bedrijf.

Een greep uit onze diensten: