Altijd al uw eigen website online willen hebben?

Wij regelen een proffesionele website voor uw bedrijf of voor uzelf. Wij maken deze website speciaal naar uw wensen.
Website ontwikkeling (1)

Wordpress

Onze websites ontwikkelen wij op basis van Wordpress. Dit CMS systeem heeft een goede score in Google en is gemakkelijk in gebruik. Ook wanneer u naderhand zelf de website wilt bijhouden, is Wordpress een gemakkelijk systeem. Het plaatsen van nieuws of nieuwe foto’s is dan zo gebeurt. U kunt hierbij kiezen uit verschillende thema’s. Wij maken uw website al kant en klaar met de , door u aangeleverde teksten en foto’s, vanaf €400.-
Website ontwikkeling (3)

Service abonnement

Een eigen website vraagt onderhoud en niet iedereen is daar even goed in. Soms heeft u er ook gewoon geen tijd voor. Dan kunt u het helemaal aan ons over laten. Vanaf slechts €10.- per maand kunnen wij uw website bijhouden. Wij updaten de website en plaatsen de nieuwe, door u aangeleverde teksten. Heeft u dus geen tijd om uw eigen website te onderhouden, dan doen wij dit graag voor u voor een klein bedrag.
Website ontwikkeling (2)

Webhosting

Bij een eigen website hoort uiteraard ook webhosting. Hierin zijn we een van de goedkoopste in Nederland. Wij bieden u goede webhosting aan voor een lage prijs. Bovendien mag u onze webhosting zeker snel noemen, iet wat erg prettig is bij het bouwen van een website en voor zijn bezoekers. Vanaf €20.- per jaar geniet u al van 1 GB opslagruimte en maar liefst 25 GB dataverkeer.
Website ontwikkeling (4)

Webshop

Het kan gebeuren dat u niet een nieuwe website nodig hebt, maar een webshop. Dit is een totaal andere techniek, maar ook hier kunnen wij u in bijstaan. Op de webshop kunnen klanten nadien betalen door middel van Ideal of paypal. Ook ontvangen zij automatisch een factuur van hun bestelling. Zo heeft u er (bijna) geen omkijken meer naar. Een webshop besteld u bij ons al vanaf €400.- Webshops worden helemaal kant en klaar afgeleverd, u hoeft alleen de artikelen nog maar toe te voegen.

Portfolio

Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening?

vakwerk, snelle reacties op mail, prima website, als een dure heerlijke wijn... 5 sterren

Ronald Cobet Avatar
Ronald Cobet
9/22/2017

Beter kun je ze niet krijgen.

Hans Roesink Avatar
Hans Roesink
1/13/2018

Erg goed bedrijf. Snelle service en goede prijzen. Je wordt goed en snel geholpen. Daarbij leggen ze eerst uit wat ze gaan doen en geven je goede tips. Ga zeker weer naar dit bedrijf voor hulp en nieuwe laptop etc.

elb1va saxion Avatar
elb1va saxion
2/09/2017

Perfect, snel gemaakt en alles makkelijk verlopen!

Sander Sauer Avatar
Sander Sauer
4/18/2020
Klantenpaneel