CSASitelogo 1

Website Ontwikkeling

Altijd al uw eigen website online willen hebben?

Wij regelen een proffesionele website voor uw bedrijf of voor uzelf. Wij maken deze website speciaal naar uw wensen.

Website ontwikkeling 1

WordPress

De websites die wij ontwikkelen, zijn gebaseerd op WordPress. Dit contentmanagementsysteem (CMS) behaalt uitstekende resultaten in Google en is eenvoudig in gebruik. Als u achteraf zelf uw website wilt beheren, biedt WordPress een gebruiksvriendelijk platform. Het toevoegen van nieuwsberichten of nieuwe foto’s is in een handomdraai gedaan. Wij leveren uw website kant-en-klaar op, compleet met de door u aangeleverde teksten en afbeeldingen, vanaf €800

Website ontwikkeling 4

Webshop

Als u een webshop nodig heeft in plaats van een gewone website, kunnen wij u daarbij helpen. Webshops vereisen een andere technische aanpak, maar wij hebben de expertise om u te ondersteunen. In de webshop kunnen klanten betalen via iDEAL of PayPal en ontvangen zij automatisch een factuur van hun bestelling. Hierdoor heeft u er bijna geen omkijken meer naar. Onze webshops zijn al beschikbaar vanaf €1500 en worden kant-en-klaar opgeleverd. U hoeft alleen nog maar uw producten toe te voegen.

Website ontwikkeling 3

Service abonnement

Websiteonderhoud kan tijdrovend zijn en niet iedereen is er bedreven in. Als u er geen tijd voor heeft, kunt u dit volledig aan ons overlaten. Vanaf slechts €35 per maand houden wij uw website up-to-date.

Website ontwikkeling 2

Webhosting

Een betrouwbare webhosting is essentieel voor elke website. Wij bieden u hoogwaardige webhosting tegen een scherpe prijs. Onze snelle hosting zorgt voor een soepele bouwervaring en een uitstekende bezoekerservaring op uw website.

Onze website pakketten

Voor een simpele website

1 Pagina website

800 Vanaf
  •  
1000 Vanaf
  •  
Popular

Voor als je toch iets meer wil

Standaard website

Een uitgebreide website? Met een webshop?

Plus website

1500 Vanaf
  •  
Popular

Elke website heeft onderhoud nodig!

Serviceabonnement

Een website onderhouden en beveiligen is essentieel voor de online aanwezigheid van uw bedrijf. Veel ondernemers onderschatten het belang hiervan, wat kan leiden tot ongewenste gevolgen, zoals cyberaanvallen. In 2019 ondervond maar liefst 22,3% van de bedrijven cybercriminaliteit. Gelukkig kunt u zichzelf hiertegen beschermen.

Bij CSAlmelo bieden we een speciaal serviceabonnement aan om uw website soepel en veilig te laten draaien. Met onze deskundige ondersteuning kunt u zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van uw website.

35 Per maand
  •  

Meer weten over wat Computer Support Almelo kan betekenen voor uw organisatie? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Een greep uit onze diensten: