CSASitelogo 1

Eenvoudige en betrouwbare internetverbindingen

Internet Connection

Glasvezel

Heeft u nog geen glasvezelverbinding? Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle manier om te communiceren? Dan heeft u een glasvezelverbinding nodig! Glasvezelverbindingen zijn de meest krachtige en betrouwbare verbindingen die er bestaan. Ze zijn veel sneller dan andere verbindingen, zoals kabel of DSL. Bovendien zijn ze veel stabieler dan andere verbindingen. Dit betekent dat u geen last zult hebben van buffering en andere problemen.

U kunt glasvezelverbindingen bij ons kopen. Onze glasvezelverbindingen bieden een hoge snelheid en betrouwbaarheid. We bieden verschillende opties aan om aan uw behoeften te voldoen.

VDSL

Heeft u nog niet de optie voor een glasvezel lijn, dan kunnen wij ook VDSL leveren. Wij kunnen nakijken welke mogelijkheden er zijn, en kunnen vrijwel over alle soorten lijnen leveren.

Uw lokale netwerk

Wanneer u overstapt naar ons, kunnen wij ook uw internet netwerk nakijken. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw werkomgeving veiliger word, en uw bedrijf minder kwetsbaar is voor de buitenwereld. Denk hierbij aan een firewall. Ook kunnen wij uw Wifi netwerk en bekabelde internet vernieuwen.

Mocht u vragen of interesse hebben in één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze andere nieuws berichten

Werken in de cloud met computer support almelo
Nieuwsberichten

Managed Cloud Hosting: Het ideale platform voor uw bedrijf

De wereld van zakelijke IT is de afgelopen jaren dramatisch veranderd. Veel bedrijven zijn overgestapt van traditionele, on-premise IT-oplossingen naar cloudgebaseerde oplossingen. Cloud hosting heeft