Remote werken met uw persoonlijke cloud RDS

Remote werken

Remote werken met uw persoonlijke cloud RDS

Wat is RDS?

RDS staat voor remote desktop services. Met deze service logt u in op een externe server, waar meerdere gebruikers tegelijk op kunnen inloggen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld makkelijk dezelfde apps gebruiken. RDS is ook vanaf elke locatie en device te bereiken, waardoor de gebruiker altijd dezelfde ervaring heeft. En overal zijn of haar bestanden makkelijk kan benaderen.

Published app

Ook is het mogelijk om published apps te gebruiken met RDS. Published apps houd in dat u een applicatie opstart op een server, maar u het gevoel hebt dat dit lokaal op uw device draait. Zo kunt u toch makkelijk lokaal werken, met de voordelen van RDS.

Voordeel van RDS

Een groot voordeel van RDS is de veiligheid van data en gegevens. Omdat er word gewerkt op een server, kan dit beter beveiligd worden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor MFA (Multi factor authentication) waardoor het inloggen altijd veilig gebeurd.

RDS in combinatie met managed cloud server

In combinatie van onze Managed cloud servers, kunt u al vanaf €300,- per maand een RDS omgeving hosten. Dit is dan een persoonlijke RDS omgeving, die alleen door u kan worden gebruikt. Houd er wel rekening mee dat licenties en het opzetten van deze omgeving hier niet in berekend zit.

RDS in combinatie met Colocatie

U kunt ook een RDS omgeving opzetten op uw eigen persoonlijke servers. Deze servers kunt u dan bij ons in het Datacenter plaatsen, waardoor u toch de veiligheid heeft van een firewall. Wij zullen dan deze RDS omgeving opbouwen op de server, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

Bent u al klaar voor de cloud?

Heeft u interesse na het lezen van dit artikel, of vragen. Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0546 700 232, mailen kan naar info@csalmelo.nl.

Bekijk ook onze andere nieuws berichten

Werken in de cloud met computer support almelo
Nieuwsberichten

Managed Cloud Hosting: Het ideale platform voor uw bedrijf

De wereld van zakelijke IT is de afgelopen jaren dramatisch veranderd. Veel bedrijven zijn overgestapt van traditionele, on-premise IT-oplossingen naar cloudgebaseerde oplossingen. Cloud hosting heeft

Internet Connection
Nieuwsberichten

Eenvoudige en betrouwbare internetverbindingen

Glasvezel Heeft u nog geen glasvezelverbinding? Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle manier om te communiceren? Dan heeft u een glasvezelverbinding nodig!

CSA10jaar
Nieuwsberichten

Computer Support Almelo bestaat 10 jaar

We kunnen het bijna niet bevatten, maar Computer Support Almelo bestaat al 10 jaar. Computer Support Almelo is begonnen voor particuliere ondersteuning in de avonduren