Professioneel systeembeheer voor uw bedrijf

Professioneel Systeembeheer

Professioneel systeembeheer voor uw bedrijf

Computer Support Almelo neemt uw systeembeheer uit handen. Wij onderhouden uw IT omgeving, maar denken ook met u mee naar nieuwe en verbeterde oplossingen. Het Professioneel systeembeheer is dus niet alleen het onderhouden van de huidige omgeving, maar ook het innoveren naar nieuwe technieken. Deze innovaties kunnen verbetering brengen aan uw producten en diensten.

Natuurlijk is het onderhouden ook belangrijk. Denk hierbij aan het updaten van een server, en het checken van Back-ups. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid van uw omgeving.

Cloud

Wanneer u in de Cloud zit, is het beheer hiervan ook belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan back-ups hiervan. Wanneer u word gehackt, is het belangrijk dat de data teruggehaald kan worden. Of wanneer een medewerker uit dienst gaat, de gegevens niet meer benaderbaar zijn voor de medewerker. Denk daarom niet dat wanneer u in de Cloud zit, er geen beheer meer benodigd is. En uw lokale werkplek heeft natuurlijk nog gewoon updates.

On-premise

Wanneer uw IT omgeving nog On-Premise staat, is het belangrijk dat u een betrouwbare IT beheerder hebt. De server en/of software moet up-to-date zijn. Dit om eventuele lekken tegen te gaan. Deze servers zijn het hart van de organisatie, en daarom zal dit goed onderhouden en beveiligd moeten worden. Wij zullen dit onderhouden en monitoren. Ook zullen wij met u meedenken over eventuele nieuwe technieken, waardoor u geld bespaart en/of slimmer kunt werken. Maar ook veiligheid zal hierin meegenomen worden. Denk hierbij aan het toevoegen van MFA.

Professioneel Systeembeheer

Wij kunnen u een professioneel systeembeheer aanbieden voor een vaste prijs per maand. Deze prijzen en abonnementen hebben we in verschillende soorten en maten. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen zodat wij een inventarisatie kunnen uitvoeren. Dan kunnen wij aangeven welk abonnement het beste bij u past.

Via onderstaande link vind u meer informatie over onze serviceabonnementen.
https://csalmelo.nl/serviceabonnement-zakelijk/

Of neem contact op via info@csalmelo.nl
0546-700 232

Bekijk ook onze andere nieuws berichten

Werken in de cloud met computer support almelo
Nieuwsberichten

Managed Cloud Hosting: Het ideale platform voor uw bedrijf

De wereld van zakelijke IT is de afgelopen jaren dramatisch veranderd. Veel bedrijven zijn overgestapt van traditionele, on-premise IT-oplossingen naar cloudgebaseerde oplossingen. Cloud hosting heeft

Internet Connection
Nieuwsberichten

Eenvoudige en betrouwbare internetverbindingen

Glasvezel Heeft u nog geen glasvezelverbinding? Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle manier om te communiceren? Dan heeft u een glasvezelverbinding nodig!

CSA10jaar
Nieuwsberichten

Computer Support Almelo bestaat 10 jaar

We kunnen het bijna niet bevatten, maar Computer Support Almelo bestaat al 10 jaar. Computer Support Almelo is begonnen voor particuliere ondersteuning in de avonduren